Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Βαφειαδάκης με γνώμονα την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης αξιοποιεί την τεχνολογία και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και φέρνει την τάξη στο σπίτι σου δημιουργώντας το ηλεκτρονικό φροντιστήριο e-vafeiadakis!


Συμμεριζόμενοι την εμπιστοσύνη που δείχνετε από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Ομίλου μας, σας την ανταποδίδουμε προσφέροντας στους μαθητές όλης της Επικράτειας ένα πρωτοποριακό και ποιοτικό Διαδικτυακό Φροντιστήριο.


Το καταξιωμένο εκπαιδευτικό δυναμικό μας είναι δίπλα σας με σκοπό να παρέχει εξ αποστάσεως εκπαίδευση ακόμα και σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών, που μέχρι σήμερα δεν έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένη και ποιοτική φροντιστηριακή παροχή!


Η απόσταση παύει πλέον να αποτελεί τροχοπέδη στην εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχοντας επίγνωση της αξιοπιστίας μας και των παροχών μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα αξιόλογο και ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών πιστό στις εκπαιδευτικές μας αρχές.


Μέσα από την τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης που διαθέτουμε, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν απρόσκοπτα το μάθημα, να εκφράζουν τις απορίες τους, να γράφουν διαγωνίσματα με απομακρυσμένη επιτήρηση, να έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του Ομίλου, ξεπερνώντας τον περιορισμό που έθετε μέχρι τώρα η απόσταση . Οι καθηγητές βλέπουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος όλους τους μαθητές, ελέγχουν την επίδοσή τους «σηκώνοντας τους στον πίνακα» όπως και στην δια ζώσης τάξη, ενισχύουν την εκπαιδευτική διαδικασία με video, πειράματα, τρισδιάστατα σχήματα κλπ. Οι γονείς ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών μέσα από διαδικτυακές ζωντανές προγραμματισμένες συνδέσεις με τους διδάσκοντες, και με χρήση προσωπικών κωδικών μέσω της πλατφόρμας έχουν πρόσβαση στις βαθμολογίες και σε μηνιαία σχόλια αξιολόγησης του μαθητή από τους καθηγητές του!


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ!!!


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και θα επικοινωνήσουμε για να συζητήσουμε κάθε θέμα που αφορά την πρόοδό σου και την προοπτική συνεργασίας μας!

icon
Δημιούργησε το δικό σου Group

Tώρα έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το δικό σου group με τους φίλους ή/και τους συμμαθητές σου και να φτιάξεις ένα τμήμα στα μέτρα σου.

Τα Φροντιστήρια Βαφειαδάκης σου εξασφαλίζουν ένα άρτια καταρτισμένο επιτελείο (καταξιωμένων) καθηγητών και το πλέον επιτυχημένο σύστημα εκπαίδευσης και προετοιμασίας γιατί η επιτυχία μας είναι η επιτυχία σου!

Κάλεσε τώρα
& πάρε προσφορά στα
210 53 14 014 210 53 17 775
210 57 50 026 210 42 56 128

Εξοπλισμός - απαραίτητα

Χρήσιμος εξοπλισμός
icon
Η/Υ (Σταθερός ή Laptop). - Ενδείκνυται η χρήση σταθερού ή φορητού υπολογιστή. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ομίλου μας υποστηρίζει και κινητές συσκευές (iPad - tablet - κινητά τηλέφωνα).
icon
Internet. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα.
icon
Κάμερα ( web camera), Μικρόφωνο και ακουστικά (προαιρετικά).
icon
Ψηφιακή γραφίδα (Προαιρετικά).
Χρήσιμα προγράμματα
icon
Απαιτείται η λήψη του προγράμματος https://zoom.us/ για τη διεξαγωγή των ψηφιακών μαθημάτων καθώς και η δημιουργία του προσωπικού σας e-mail λογαριασμού για την αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους καθηγητές.
icon
Πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων pdf - Ενδείκνυται η λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος Adobe Acrobat Reader.
icon
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε γραφίδα απαιτείται η χρήση ενός πίνακα (Whiteboard). Εύχρηστο και δωρεάν πρόγραμμα είναι το Μicrosoft Whiteboard.
icon
Πρόγραμμα που περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου : Ενδείκνυται η χρήση του Open Office ( δωρεάν εγκατάσταση ) ώστε να γράφετε τις απαντήσεις των ασκήσεων σας.
icon
Μετατροπή αρχείων σε pdf : Λήψη του προγράμματος cam - scanner από το κινητό σας για να μετατρέπετε τα αρχεία του τετραδίου σε pdf και να τα αποστέλλετε με εύκολο τρόπο στον καθηγητή σας.

Οργάνωση υπολογιστή

Οργάνωσε τα μαθήματά σου στον υπολογιστή:
  • Αποθήκευσε τη διεύθυνση της πλατφόρμας εκπαίδευσης στους σελιδοδείκτες της Google.
  • Αποθήκευσε τους κωδικούς πρόσβασής σου στην πλατφόρμα.
  • Οργάνωσε τα e-mail που ανταλλάσεις με τους καθηγητές σου με τη δημιουργία φακέλων ανά μάθημα στην πλατφόρμα e-mail που χρησιμοποιείς.
  • Κατέβασε τα αρχεία των μαθημάτων από τα e-mail και αρχειοθέτησέ τα με τη δημιουργία φακέλου στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή με την δομή που βλέπεις δεξιά.
image
Πως πραγματοποιείται το διαδικτυακό μάθημα

Στη σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα του Ομίλου μας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το μάθημα από το σπίτι σας με τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο!

Εισέρχεστε στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου και τοποθετείτε τους προσωπικούς κωδικούς που αποκτήσατε κατά την εγγραφή σας.

Παρακολουθείτε ζωντανά το μάθημα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχετε λάβει.

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τον καθηγητή σας και τον ηλεκτρονικό πίνακα του χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις αφού τα ψηφιακά αρχεία θα αποσταλούν με το πέρας του μαθήματος στο προσωπικό σας e - mail.

Σε περίπτωση απουσίας σας από το ψηφιακό μάθημα έχετε τη δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης, να το παρακολουθήσετε ασύγχρονα αφού θα υπάρχει ανεβασμένο στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του φροντιστηρίου.

Όροι διεξαγωγής διαγωνισμάτων

Τα εκπαιδευτήρια μας στην προσπάθεια τους να διασφαλίσουν την ποιότητα στις υπηρεσίες τους επιτυγχάνουν την αξιολόγηση των μαθητών μέσω διαγωνισμάτων αξιοποιώντας τα εργαλεία που προσφέρει η τεχνολογία . Ακολουθούν οδηγίες διεξαγωγής προς τους μαθητές μας.

Θα συνδέεσαι στην ψηφιακή αίθουσα 10 λεπτά νωρίτερα από την ώρα του διαγωνίσματος, θα παραλαμβάνεις το διαγώνισμα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μας και θα γράφεις τις απαντήσεις με εξ αποστάσεως επιτήρηση, μέσω της κάμεράς σου ή του κινητού σου!

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πως η ώρα έναρξης και λήξης του διαγωνίσματος θα τηρούνται αυστηρά γι' αυτό φροντίστε να μην ξεπεράσετε τις 3 ώρες.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία επισυνάπτετε στο e-mail του καθηγητή το διαγώνισμα ψηφιοποιημένο.

Για να ψηφιοποιήσετε το διαγώνισμα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα σάρωσης που διατίθεται στο store του κινητού σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε το πρόγραμμα CamScanner.

Σημαντική διευκρίνιση: Τα διαγωνίσματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς μέσω αυτών αποτιμάται η προσπάθεια που καταβάλλετε σε όλο το εκπαιδευτικό έτος ενώ ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα στον καθηγητή σας να διαπιστώσει το βαθμό επίτευξης των εκπαιδευτικών στόχων. Γι' αυτό το λόγο φροντίστε να διασφαλίσετε την ποιότητα τους.

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον πραγματικής τάξης.

Κρατήστε κοντά σας μόνο την απαραίτητη γραφική ύλη ( μπλε στυλό, γόμα, μολύβι, κόλλα αναφοράς ή κόλλα τετραδίου Α4)

Απομακρύνετε οθόνες που αποσπούν την προσοχή σας.

Ενημερώστε το οικογενειακό περιβάλλον για τη διεξαγωγή του διαγωνίσματος ώστε να μη σας διακόπτει.

Καθίστε σε ήσυχο μέρος.

icon

Ενημέρωση Γονέων

Πραγματοποιούνται τακτικά και κατόπιν συνεννόησης ενημερώσεις των γονέων – κηδεμόνων των μαθητών. Μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μπαίνουν στην πλατφόρμα μας «ζωντανά» όλοι οι διδάσκοντες του μαθητή και οι κηδεμόνες του, και γίνεται αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδό του.

Επίσης μέσα από την πλατφόρμα μας οι γονείς έχουν πρόσβαση (με ειδικούς προσωποποιημένους κωδικούς) στην καρτέλα του παιδιού όπου μπορεί να ενημερώνεται για όλα (απουσίες, βαθμολογίες, μηνιαία γραπτά σχόλια προόδου από τους διδάσκοντες, extra μαθήματα κλπ)!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος