Διεύθυνση Σπουδών

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Βαφειαδάκης Μ.Ιωάννης, Μαθηματικός

 

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Βαφειαδάκης γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1967 στο Αιγάλεω Αττικής. Κατά τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε πρωταθλητής του στίβου και μέλος ποδοσφαιρικών ομάδων. Το 1984 εισήχθη με Πανελλαδικές εξετάσεις στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης όπου και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1988. Το 1988 – 1989 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (Master) από το Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά το χρονικό διάστημα 1989 – 1991 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Έκτοτε εργάστηκε σαν Καθηγητής Μαθηματικών σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης μέχρι το 1998 όπου ίδρυσε στο Αιγάλεω Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Σχολή Πληροφορικής με την επωνυμία « ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ» το οποίο λειτουργεί ως σήμερα. Το 2013 ιδρύθηκε φροντιστηριακή μονάδα στη Νίκαια, ενώ από τον Ιούνιο του 2014 ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ συμπληρώθηκε με το εκπαιδευτήριο του Περιστερίου. Παράλληλα στα Εκπαιδευτήρια του Αιγάλεω και του Περιστερίου λειτουργούν Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ΙΙ (ΚΕΚ).

Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής Ιωάννα Αποστολίδου, και πατέρας δυο παιδιών της Ελευθερίας 20 ετών η οποία είναι φοιτήτρια στο Μαθηματικό τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Μιχάλη 18 ετών φοιτητή στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης από το 2010-2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής ( Σ.Ε.Φ.Α.) και από τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε την προεδρία της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος ( Ο.Ε.Φ.Ε.). Το 2011 εξελέγη για πρώτη φορά στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ενώ από το Μάρτιο του 2012 μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Φροντιστηριακής Υποστήριξης ( ENES) – European Network in Educational Support - κατέχοντας την θέση του ταμία ως Εκπρόσωπος των Ελλήνων Φροντιστών.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ON LINE