Σύγχρονος Φροντιστηριακός Όμιλος Βαφειαδάκης Εκπαιδευτήριο Αιγάλεω 
Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 9, 12242, Πλατεία Εσταυρωμένου.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2105314014, 2105317775
Fax: 2105314014
e-mail: info@vafeiadakis.gr, gram@vafeiadakis.gr
 


Φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω, ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός φροντιστηριακός Όμιλος υψηλών προδιαγραφών και υψηλών στόχων! Με απόλυτη ευθύνη, γνώση και προγραμματισμό χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Το δικό σου! Τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της Μέσης Εκπαίδευσης, της ξενόγλωσσης και σε αυτόν της Πληροφορικής. Συνδυάστε εκπαιδευτικά πακέτα (φροντιστήριο, ξένες γλώσσες, πληροφορική) και κερδίστε χρόνο και δίδακτρα!

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1998. Η πολυετή εμπειρία μας και η επί χρόνια επιτυχημένη πορεία μας αποδεικνύεται από την ικανοποίηση, αναγνώριση και καταξίωση στη συνείδηση των εκπαιδευόμενών μας. Υποστηρίζουμε και πραγματοποιούμε αυτά που οι άλλοι υπόσχονται. Κινούμαστε με μοναδικό μας όραμα την επιτυχία των μαθητών μας στις σχολές πρώτης τους επιλογής!

Διευθυντής των Φροντιστηρίων «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω είναι ο Ιωάννης Βαφειαδάκης, ένας άνθρωπος με πληθώρα περγαμηνών στον εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό χώρο, με δημόσια αναγνώριση και τιμητικές διακρίσεις. Γεννήθηκε το 1967 στο Αιγάλεω Αττικής. Κατά τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε πρωταθλητής στίβου και μέλος ποδοσφαιρικών ομάδων. Το 1988 αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (Master) από το Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής, Ιωάννα Αποστολίδου και πατέρας δυο παιδιών, της Ελευθερίας, η οποία είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στον τομέα «Magister Artium – Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», και του Μιχάλη, ο οποίος είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) πλήρους φοίτησης «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Ο.Π.Α. Από το 1991 εργάστηκε ως Καθηγητής Μαθηματικός σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Το 1998 ίδρυσε στο Αιγάλεω Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Σχολή Πληροφορικής με διακριτικό τίτλο «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ, το οποίο λειτουργεί ως σήμερα. Εν συνεχεία επέκτεινε τη δράση του στη Δυτική Αττική ιδρύοντας αντίστοιχες φροντιστηριακές μονάδες σε Νίκαια. Περιστέρι και Κορυδαλλό. Παράλληλα, στα εκπαιδευτήρια αυτά λειτουργούν Κέντρα Δια βίου Μάθησης (ΚΕΚ). Την περίοδο 2010 – 2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.) και από το 2014 ανέλαβε την προεδρία της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) θέση την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Το 2011 εξελέγη στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και σήμερα είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΑΑ ως Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων. Μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Φροντιστηριακής Υποστήριξης (ΕΝΕΣ). ΤΟ 2019 εξελέγη στο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ και ανέλαβε τα καθήκοντα του Β! Αντιπροέδρου στο Προεδρείο. Την ίδια χρονιά εξελέγη στα Δ.Σ. του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Ο πολυπράγμων αυτός άνθρωπος, υλοποιώντας το όραμα που είχε από τα εφηβικά του χρόνια, δημιούργησε τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω, που αποτελούν υπόδειγμα φροντιστηριακής μονάδας. Στον χώρο της εκπαίδευσης είμαστε οι κορυφαίοι και με διαφορά! Αποδεικνύεται αυτό από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν το χώρο μας. Τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω είναι πιστοποιημένα με τα συστήματα Ποιότητας:

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015)
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO/IEC 27001:2013)
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ISO/IEC 27701:2019)
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΕΛΟΤ ISO 21001:2021)
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΕΛΟΤ ISO 29993:2018)
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ISO 37001:2016

Τα φροντιστήρια ««Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω διαθέτουν ένα πλούσιο, πιστοποιημένο και έμπειρο επιτελείο καταξιωμένων καθηγητών με μεταπτυχιακές σπουδές, μόνιμων συνεργατών, ειδικά εκπαιδευμένων ανά μάθημα. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με κριτήριο αφενός μεν την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία, αφετέρου δε την ικανότητα παιδαγωγικής προσέγγισης και αγάπης τους προς τους νέους. Οι καθηγητές των φροντιστηρίων «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω χαρακτηρίζονται για την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, την πολύχρονη διδακτική τους εμπειρία και την υψηλή τους τεχνογνωσία, γεγονός που τους καθιστά αρωγούς και συμμάχους στο δύσκολο αγώνα των μαθητών. Όλο το έμψυχο δυναμικό του Ομίλου μας από τη διοίκηση έως το αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους, στις ανάγκες τους και στον τρόπο σκέψης τους! Παρέχουμε στους μαθητές μας σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και βιβλία των εκδόσεων του φροντιστηρίου μας σε όλα τα μαθήματα.

Πλεονέκτημα των φροντιστηρίων «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω επίσης αποτελεί το γεγονός ότι για μας ο κάθε μαθητής αποτελεί μια ξεχωριστή, μοναδική, αξιοπρόσεκτη περίπτωση! Γι’ αυτό εκπονούμε ατομικό πρόγραμμα μελέτης σε κάθε μαθητή και εφόσον κρίνεται αναγκαίο διεξάγονται μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για περαιτέρω βοήθεια. Για όλες αυτές τις υπηρεσίες υπάρχει ένας σύμβουλος καθηγητής για κάθε μαθητή αποδεικνύοντας ότι τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω σέβονται την προσωπικότητα του κάθε μαθητή και τον αντιμετωπίζουν εξατομικευμένα. Συμμεριζόμαστε το άγχος και την πίεση της απόφασης για την επαγγελματική του πορεία. Γι’ αυτό διοργανώνουμε σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού, διεκπεραιώνουμε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού CAREER GATE TEST, όπου γίνεται διεξοδική διερεύνηση της κλίσης του κάθε μαθητή με παρουσία ειδικού συμβούλου για τη σωστή επιλογή της ομάδας προσανατολισμού. Είμαστε δίπλα στο παιδί την κρίσιμη στιγμή συμπλήρωσης του μηχανογραφικού.

Τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω έχουν ως σύμμαχό τους ,στη δύσκολη πορεία για την επίτευξη των ονείρων των μαθητών τους, τους γονείς τους. Προς αυτή την κατεύθυνση υλοποιούνται τακτικές ενημερώσεις γονέων. Τα φροντιστήρια μας επιπλέον εισήγαγαν την πρωτοποριακή μέθοδο της ONLINE ενημέρωσης των γονέων με χρήση προσωπικού κωδικού για όλα τα στοιχεία φοίτησης του παιδιού προκειμένου ο γονιός να έχει γνώση της εκπαιδευτικής πορείας του παιδιού του σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

Τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω έχουν δείξει την ευαισθησία τους και σε θέματα ειδικών αναγκών και ποικιλομορφίας. Έχουμε φροντίσει να εξοπλίσουμε το χώρο μας με τα κατάλληλα μέσα, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν και Α.Μ.Ε.Α.

Τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω αποδεικνύοντας την προνοητικότητά τους και τη διεισδυτική ματιά τους στο μέλλον ήταν τα πρώτα που δημιούργησαν το ηλεκτρονικό φροντιστήριο e-vafeiadakis. Για μας η απόσταση δεν αποτελεί περιορισμό! Μέσα από την τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης που διαθέτουμε, παρέχουμε εξ αποστάσεως εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Τώρα η επιτυχία μπορεί να συμβεί και από το σπίτι! Τώρα και συ που ζεις σε μια απομακρυσμένη περιοχή, μπορείς να λάβεις διαδικτυακά φροντιστηριακά μαθήματα, που δεν υπολείπονται σε τίποτα των μαθημάτων δια ζώσης. Το μέλλον αρχίζει τώρα με διαφορετικά δεδομένα: video, πειράματα, τρισδιάστατα σχήματα. Εμείς έχουμε τα κατάλληλα μέσα και το κατάλληλο δυναμικό με την κατάλληλη τεχνογνωσία προκειμένου να καταστήσουμε το μάθημα σύγχρονο και ελκυστικό μέσα από την οθόνη.

Τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της εποχής και έχοντας επίγνωση ότι η γλωσσομάθεια αποτελεί βασικό κλειδί για την εκπαιδευτική και επαγγελματική εξέλιξη των εκπαιδευόμενων, παρέχουν την απόλυτη ξενόγλωσση εκπαίδευση. Προετοιμάζουμε αποτελεσματικά για πτυχία κύρους ξεκούραστα και ευχάριστα! O Όμιλό μας διαθέτει ειδικά τμήματα για ενήλικες με ευέλικτα προγράμματα σπουδών. Γρήγορα και πιστοποιημένα εγγυόμαστε απόκτηση πτυχίου. Το πιστοποιημένο διδακτικό προσωπικό μας εκπονεί εξειδικευμένο πρόγραμμα προσομοίωσης εξετάσεων (practice tests).

Τα φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό τους τη ρηξικέλευθη πορεία τους, δε θα μπορούσαν να απέχουν από το χώρο της Πληροφορικής. Η ανάγκη απόκτησης πιστοποιητικών Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ είναι δεδομένη, εφόσον δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. για προσλήψεις στο δημόσιο. Η εκπαιδευτική μας μονάδα αποτελεί εξεταστικό κέντρο της UCERT. Το πιστοποιητικό STANDARD OFFICE USER της UCERT είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. τόσο για πρόσληψη όσο και για κάθε μεταβολή στο Δημόσιο. Είναι διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012.

Τα εκπαιδευτήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω λειτουργούν από το 2013 και ως κέντρο Δια Βίου Μάθησης, ως Πιστοποιημένος Πάροχος Κατάρτισης. Λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, τις απαιτήσεις της εποχής για διαρκή ανανέωση των δεξιοτήτων του ατόμου και για νέες εξειδικεύσεις, παρέχουμε δυνατότητες και προϋποθέσεις στον καθένα από εσάς για ατομική συμμετοχή, ενεργοποίηση, επιμόρφωση και αυτοβελτίωση προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα της εποχής και να αντεπεξέλθει σε ένα πλέον ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Ο εκπαιδευτικός όμιλος «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω διενεργεί αυτοχρηματοδοτούμενα και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης όπως:

 • Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών.
 • Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Κατάρτισης Πιστοποίησης και Προώθησης στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 – 49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες στους κλάδους αιχμής.
 • Προγράμματα Ενιαίου Φορέα Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
 • Τεχνικού Ασφαλείας.
 • Προσωπικού Ασφαλείας (Security).
 • Επαγγελματικής Κατάρτισης για Εργαζομένους (ΛΑΕΚ).
 • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (η βεβαίωση παρέχεται από Δημόσιο Φορέα).
 • Εκμάθησης υπολογιστών, παρέχοντας πτυχία (για συμμετοχή σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ) σε όλες τις ενότητες (Word, Excel, Internet, Power Point, Windows, Access)από πιστοποιημένους φορείς.

Αν και εσείς θεωρείτε, όπως εμείς ότι η γνώση είναι δύναμη για μια ζωή δημιουργική και πετυχημένη, τότε η πιο έξυπνη επιλογή για σας είναι τα Φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω. Είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι επίτευξης των στόχων σας με αποσκευές τη γνώση, την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, την ευθύνη και το κύρος.

(Αν είσαι μαθητής/ μαθήτρια της Α΄ Λυκείου στα εκπαιδευτήρια μας θέτουμε τις βάσεις, προετοιμαζόμαστε συστηματικά και αντιμετωπίζουμε επιτυχώς την πρόκληση της Τράπεζας θεμάτων. Αν πρόκειται να φοιτήσεις στη Β΄ Λυκείου έχουμε επιμεληθεί για σένα έναν διετή κύκλο εντατικής πορείας για επιτυχία στις Πανελλαδικές! Αν είσαι ενήλικας εδώ είναι το φροντιστήριο και οι συμμαθητές σου! Αν θες να αποκτήσεις εγγυημένα πτυχίο Αγγλικών και Πληροφορικής, τα Φροντιστήρια «Βαφειαδάκης» στο Αιγάλεω συνδράμουν στην εκπλήρωση της επιθυμίας σου. Αν είσαι εργαζόμενος και επιδιώκεις επιμόρφωση ή άνεργος και αναζητάς εμπλουτισμό των δεξιοτήτων σου,) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Φροντιστήρια Βαφειαδάκης στο Αιγάλεω. Στον Όμιλό μας όλες οι υπηρεσίες παρέχονται με σεβασμό στον εκπαιδευόμενο παραμένοντας ταυτόχρονα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς στον τομέα: εκπαίδευση και κατάρτιση.

Βρες αυτό που θες και κάνε το δικό σου! Γιατί το αξίζεις!